Kök

”Köket är det viktigaste rummet i ditt hem, för det är centrum för familjens dagliga liv. Din familj och gäster samlas ofta i köket för att umgås, äta och laga mat tillsammans. Ditt kök är ett bindningsområde som inte binder bara ditt hem ihop, det binder dina nära och kära ihop.”

Om du vill ha ett kök som kommer att byggas exakt efter din smak med material av högsta kvalitet, är du på rätt plats. I vår verkstad gör vi stommar, skåp och hyllor av material du väljer från vår katalog.

Det är inte heller något problem för oss att klädda IKEA eller någon annan tillverkares stommar med luckor, passbitar och täcksidor, oavsett om det är en garderob eller ett kök. Du kan välja mellan alla material inklusive MDF, massivt trä, fanér och så vidare. Vi har ett brett urval.

När det gäller bänkskivor kan du välja mellan massivt trä, sten, komposit och laminat. Vårt samarbete med företag som arbetar med stenar och kompositer gör att ditt kök får sin slutgiltiga form i tid utan ytterligare huvudvärk eller slöseri med tid.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert